I Traunsee, ved Gmunden i Østrig er der siden søndag eftermiddag fundet to kufferter med kvindelige ligdele samt liget af en mand.
I Traunsee, ved Gmunden i Østrig er der siden søndag eftermiddag fundet to kufferter med kvindelige ligdele samt liget af en mand. Foto: THOMAS LEITNER

Østrigsk politi fandt i søndags to kufferter med ligdele og er i dag kommet med flere detaljer om det makabre fund.

Ved et pressearrangement kl. 11 tirsdag kunne Gottfried Mitterlehner fra Østrigs politi fortælle mere om de kufferter, der blev fundet søndag eftermiddag i Traunsee ved byen Gmunden i det nordvestlige Østrig.

De to funde kufferter indeholdt delene af den samme kvinde i alderen 50-70, som politiet formoder er blevet kvalt ihjel af den mand, hvis lig blev fundet mandag.

Manden, der er druknet ihjel, formodes at have begået selvmord efter sin forbrydelse, da der ifølge politiets retsteknikere ikke er spor af vold eller anden involvering fra en tredjepart.

Det er dog for tidligt at udelukke, at en tredjepart kan have deltaget.

Det oplyser den østrigske tv-kanal ORF.

mord i europa

Spørger offentligheden om hjælp

Gottfried Mitterlehner kunne ikke fortælle noget om identiten på hverken kvinden eller manden ved dagens møde med pressen, da teknikerne stadig arbejder på at fastslå disse.

Han kunne heller ikke fortælle, hvornår mordet har fundet sted, selvom meget tyder på, forbrydelsen skulle være sket nytårs aften.

Begge punkter ønsker politiet at afdække så hurtigt som muligt, og derfor beder de offentligheden om hjælp.

Manden blev nemlig fundet med en taske sat fast til hver hånd med kabelstrips, hvoraf den ene indeholdt personlige ejendele. Politiet håber på, at man ved at offentliggøre billeder af disse effekter, kan komme nærmere svar i sagen.

Den anden taske indeholdt granitsten.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.