Flere personer er onsdag stukket ned med kniv i et industriområde i Floridas delstatshovedstad, Tallahassee.

Politiet i Floridas delstatshovedstad, Tallahassee, siger, at en mistænkt er pågrebet efter overfald med kniv på en række personer i et industriområde.

Politiet i Tallahassee skriver i en online-pressetjeneste, at politifolk blev tilkaldt, da der blev slået alarm efter knivstikkerier i et industrikvarter i byen onsdag morgen.

Ved ankomsten til området fandt politiet adskillige personer med knivsår. I alt fem ofre havde brug for hastebehandling.

Et af ofrene er alvorligt såret, mens fire andre er lettere såret, siger hospitalets talskvinde Danielle Buchanan.

Knivstikkeriet skete i Dyke Industries. Virksomheden handler med døre og vinduer.

Den mistænkte gerningsmand er blevet identificeret som værende en 41-årig mand, der er kendt af politiet. Han arbejder selv i virksomheden.

Han har flere domme bag sig - blandt andet for biltyveri samt for at handle med stoffer. Sagerne går så langt tilbage som til 1996. Han blev sidst løsladt efter en dom i 2009.

Politiet har udtalt, at den anholdte inden knivangrebet, som fandt sted omkring 8.30 lokal tid, var involveret i en kontrovers eller diskussion på arbejdspladsen.

Han blev derefter bedt om at forlade stedet og 'tjekkede ud' klokken 8.20.

Det er endnu uvist, hvad uoverensstemmelsen handlede om.

Politichef Steve Outlaw fortæller til lokale medier, at kollegaer måtte kæmpe for deres liv, da gerningsmanden gik amok med kniven. Det gjorde de blandt andet ved at kaste genstande efter ham.

»Nogle af medarbejderne væbnede sig selv med, hvad de nu end kunne finde, og det lykkedes dem faktisk at holde ham (gerningsmanden, red.) nede. Det forsinkede hans flugt og var en stor hjælp for os.

Genlæs LIVE-bloggen fra tidligere på dagen herunder: