De skjulte deres forhold i mindst to måneder, men i dag er der absolut ingen tvivl om kærligheden mellem Cody Simpson og Emma McKeon.

Og det er i en sådan grad, at det har fået tårerne frem hos førstnævntes mor.

'Jeg ser på hende, og alt lyset går igennem mig. Ét år med dig.'

Sådan lyder indledningen på opslaget fra Simpson, der først i juni sidste år bekræftede, at han og Emma McKeon ikke bare var venner.

'Siden jeg mødte dig, har jeg følt, jeg lever i uendelig solskin. Jeg kan godt lide solen, for du kan ikke købe den, gribe den eller bestemme over den. Du kan kun sætte pris på den, når den er der, mærke den over alt. Kærligheden er på samme måde. Jeg elsker dig Emma McKeon,' skriver den forelskede svømmer.

'Jeg kæmper for at holde tårerne tilbage. Jeg elsker det, I to smukke mennesker,' skriver hans mor, Angie Simpson, som svar til opslaget, ligesom hun selv har delt en hyldest til stjerneparret.

'Tillykke med etårsdagen til de to smukkeste sjæle jeg kender,' lyder det.

Cody Simpson er egentlig mest kendt for at være popstjerne, men for et par år siden tog han en beslutning om at vende tilbage til svømning. Hans klare mål er at blive klar til OL i Paris i 2024.

Det var ellers musikkarrieren, der fik ham til at droppe sin store passion for svømning i første omgang, men nu er han vendt stærkt tilbage, og det er også i den forbindelse, han har mødt sin udkårne, der også er fra Australien.

Emma McKeon har gennem flere år bevist, hvordan hun er en kæmpe stjerne i bassinet. Ved OL i Tokyo i 2021 indkasserede hun intet mindre end fire guldmedaljer – blandt andet i 50 meter fri, hvor Pernille Blume vandt bronze – samt tre bronzemedaljer.