En af Superligaens mest talentfulde unge spillere, Mads ’Mini’ Pedersen, er blevet skadet. Igen. Det skriver hans klub, FC Nordsjælland.

Det er under U21-landsholdets træning i Aalborg, at skaden er sket. Klubben oplyser ikke, hvilken type skader, der er tale om.

’Mini’ har gennem de senest sæsoner udviklet sig til at være en af FCN’s største profiler, og han har i en alder af 22 år båret anførerbindet flere gange for klubben.

For et år siden sad Mads ’Mini’ Pedersen ude med en knæskade i otte uger, og hen over sommerne er han også gået glip af en række kampe i Superligaen og i Europa Legaue-kvalifikationen på grund af en skade.

FC Nordsjællands Mads Pedersen er ude de næste tre til fire uger på grund af en skade. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018)
FC Nordsjællands Mads Pedersen er ude de næste tre til fire uger på grund af en skade. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018) Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

FC Nordsjælland møder på den anden side af landsholdspausen Randers FC, FC København og Sønderjyske i september. Det er tvivlsomt, om 23-årige Pedersen når at blive klar til de kampe.