Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den tvillinge-gravide kronprinsesse Mary bevægede sig under sin sommeferie i Australien ud på kontroversielt farvand, da hun trodsede Sundhedsstyrelsens anbefalinger under en frokost med slyngveninden Amber Petty og undte sig selv et lille glas rødvin.

Det rapporterer den australske avis Adelaide Now.

De australske medier har fulgt kronprinsessens sommerbesøg i fødelandet nøje. Og hver en detalje er bragt videre i reportager om "Our Mary" (Vores Mary red.), som australierne kalder den royale dansker.

Inden en festlig aften ved slyngveninden Amber Pettys, den kontroversielle brudepige fra brylluppet, 40-års fødselsdag tog de to kvinder på restaurant Chianti Classico på Hutt Street i Adelaide.

Her spiste Mary pasta med krabbe og squash, mens hun altså ifølge avisen nød et glas pinot noir fra Adelaide Hills.

Kronpirnsessen fik tilmed fortalt tjeneren, at glasset var en "sjælden forkælelse", som hun "virkelig nød."

Mary bevæger sig med indtagelsen af alkohol uden for den danske Sundhedsstyrelsens anbefalinger om alkohol under graviditeten, der blev ændret fra et glas i ny og næ til slet ingenting for få måneder siden.

- Man kender ikke grænsen for, hvor lidt moderen kan drikke og samtidig være sikker på, at barnet ikke tager skade. Derfor anbefales det helt at undgå alkohol, står der således i styrelsens pjece "Sunde vaner før, under og efter graviditet".

Andre læser også