Jubii-milliardær og serieiværksætter Martin Thorborg kommer med en klar erkendelse. 

Selvom han selv har investeret nogle af sine mange penge i en varmepumpevirksomhed, vil han ikke selv bytte naturgasfyret i sit hus med en varmepumpe. 

Det fortæller Martin Thorborg i Tekniq Arbejdsgivernes podcast HØRT

»Har man et gasfyr, kan jeg godt forstå, at man ikke skifter det ud. Det kunne jeg ikke drømme om selv. Det må jeg være helt ærlig omkring,« siger han i podcasten.

I Podcasten fortæller Troels Hartung, der er er bæredygtighedschef i TEKNIQ Arbejdsgiverne, hvordan salget af varmepumper siden slutningen af 2022 er dalet drastisk. 

En ting er, at priserne for gas igen er faldet ret meget, men Martin Thorborg, der i dag er administrerende direktør i firmaet Dinero, mener også, at politikerne på Christiansborg har en stor del af skylden for, at det går dårligt med handlen med varmepumper. 

Han mener, at det har været makværk, hvor politikerne har udsat tilskud til varmepumper. 

»Jeg håber, at det bliver bedre end det politiske makværk, man har set hidtil, hvor politikerne kvajer sig ved at love, at der kommer en ny tilskudspulje næste kvartal, nej, det blev så først næste eller næste kvartal igen,« siger Martin Thorborg i podcasten. 

Rigmanden Martin Thorborg har også raset over en meget lille regning fra Skat. 

Læs om det HER.

I det seneste afsnit af B.T.-podcasten Spar Kassen er panelet på jagt efter pengemaskiner. I et konkret eksempel bliver 50.000 til 80.000 kroner på ganske overskuelig vis.