En 78-årig mand fra Odense blev sent mandag aften fundet død på en sti et fredeligt villakvarter i Odense.

Det var en beboer i kvarteret omkring Kildegårdsvej i det nordøstlige Odense, der kort efter klokken 23 fandt manden med blodige skader i ansigtet.

Ved siden af ham sad hans labrador, som han havde været ude at lufte.

- Den 78-årige blev fundet med skader i ansigtet, så i første omgang kunne vi ikke udelukke, at der var skete et drab. Undersøgelser viste dog hurtigt, at manden var faldet og havde ramt en sten.

Det fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Kim Munksgaard, til bt.dk.

Det var en tilfældig forbipasserende, der fandt manden ligge livløs og fik slået alarm. Den ældre mand var stadig varm, da han blev fundet, så politiet formoder ikke, at han har ligget på stien ret længe.

En ambulancelæge kunne kort efter konstatere, at manden var død.

Politiet afspærrede et større område, hvor der var fundet blod.

De tekniske undersøgelser på stedet og politiet efterforskning viste senere, at manden er snublet og har ramt stenen, hvorefter han er vaklet blødende videre og faldet igen 50 til 75 meter længere fremme.

- Der er intet, der tyder på, at der er foregået en forbrydelse, siger Kim Munksgaard. 

Den afdøde skal nu obduceres, så dødsårsagen kan endelig fastslås. Det vides endnu ikke, om manden bare af snublet, eller om han har fået et ildebefindende på turen.

Den 78-årige mand boede selv på Kildegårdsvej, og det var oplysningerne på hundens halsbånd, der hjalp politiet med at identificere ham.

Familie og pårørende er blevet underrettet.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.