Du kan se billeder af hende slænge sig ved poolkanten, få farvet sit hår hos frisøren eller vise sit nye magasin frem. Men du kommer ikke til at se billeder af Christiane Schaumburg-Müllers søn på hendes sociale medier.

Årsagen er, at den populære tv-vært og iværksætter skelner mellem sit private og sit personlige liv. Det fortæller hun i denne uges ALT for damerne.

Hvor hun gerne er personlig, når hun deler ting på sine sociale medier, så deler hun ikke private ting. Og sønnen - Constantin på to år, som hun har sammen med sin kæreste, rapperen Liam O'Conner, hører under privatlivet.

»Både min mand og jeg er kendte, og det betyder, at vores søn kan blive kendt og populær overnight – om han vil det eller ej. Vi har ikke lyst til at proppe den popularitet ned over hovedet på ham, han skal have lov til at være anonym og selv bestemme, når han når dertil. Det har været et meget bevidst valg at holde ham fra de sociale medier, og hvis han selv har lyst til at være på, når han er gammel nok, må han gerne det, men vi opfordrer ham ikke til det,« forklarer Christiane Schaumburg-Müller til ALT for damerne.

Her ses Christiane Schaumburg-Müller sammen med Sarah Grünewald. De skal sammen være værter under dette års 'Vild med dans'.
Her ses Christiane Schaumburg-Müller sammen med Sarah Grünewald. De skal sammen være værter under dette års 'Vild med dans'. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Tv-værten, der snart dukker frem på fjernsynsskærmene, når TV 2 blænder op for den kommende sæson af 'Vild med dans', blev gift med sin rapper tilbage i 2012.

Travlhed gjorde dog, at de to brød med hinanden og blev skilt tre år senere.

Venskabet mellem dem bestod, og de blev tit set sammen ved flere lejligheder. Alligevel kom det nok som en overraskelse for de fleste, da Christiane Schaumburg-Müller i maj 2016 kunne skrive på sin Instagram, at de var sammen igen – og at de nu ventede et barn:

’I et job, hvor der følger en god portion mediebevågenhed med, har det sidste års tids stilhed virkelig været rart på hjemmefronten. Det har givet Liam og jeg den ro og plads, det nu engang kræver, for at finde et ståsted. Det er ikke altid lige fornøjeligt at skulle give hinanden et mærkat eller i det hele taget melde noget ud, når man mest bare har brug for selv at blive afklaret. Men lige om lidt går den nok ikke længere, da verdens lykkeligste nyhed går de færrestes næser forbi, og i øvrigt heller ikke er noget, man har lyst til at gå stille med dørene omkring. Om ikke så længe skal Liam og jeg nemlig være forældre til en sund og rask dreng. Noget, som vi ikke kunne være mere lykkelig over og som altid har været meningen for os. Jeg er i den syvende himmel og lykkeligere end nogensinde før', skrev hun dengang.

ARKIVFOTO af Christiane Schaumburg-Müller på den røde løber i 2016 med en voksende babybule.
ARKIVFOTO af Christiane Schaumburg-Müller på den røde løber i 2016 med en voksende babybule. Foto: Nils Meilvang
Vis mere