Kevin Magnussen i Renault-raceren.
Kevin Magnussen i Renault-raceren. Foto: ANDREU DALMAU

Renaults løbsdirektør er en glad mand.

De otte testdage er overstået, og Fred Vasseur er tilfreds med det, hans to kørere, Kevin Magnussen og Jolyon Palmer, har præsteret på Circuit de Catalunya.

»Både Jolyon og Kevin har imponeret, og vi kan ikke vente med at se, hvordan de sidste to ugers arbejde udmønter sig, når vi kommer ud på Albert Park-banen,« siger Fred Vasseur.

588

Han henviser selvfølgelig til Formel 1-sæsonens første grandprix, i Australien. Det køres søndag d. 20. marts, med kvalifikation og træning i de to foregående dage.

De otte testdage uden for Barcelona opsummerer Renault-bossen således:

»Det har været en stærk og produktiv test for holder, og det har været fantastisk at se kombinatioen af Enstone (Renaults britiske Formel 1-hovedkvarter, red.) og Viry (Renaults franske fabrik, red) og gøre deres bedste på banen,« siger Fred Vasseur:

588

Selvfølgelig har der været nogle m indre knaster i løbet af de otte dage, men sådan er det at teste. Det vigtigste er, at vi har et godt fundament at arbejde ud fra og en god samling af folk, der arbejder mod det samme mål,« siger Fred Vasseur, der blev præsenteret som teamets nye løbsdirektør samtidig med, at Kevin Magnussen i begyndelsen af februar blev præsenteret som ny kører.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.