Erik Sviachenko fortsætter i skotske Celtic
Erik Sviachenko fortsætter i skotske Celtic Foto: Liselotte Sabroe

FC Midtjylland-profilen Erik Sviatchenko skal en tur til skotsk fodbold, og det betyder millioner i kassen i FC Midtjylland.

Som BT allerede lørdag morgen kunne afsløre, fortsætter forsvarsklippen karrieren i topklubben Celtic, når de sidste detaljer er faldet på plads. Dermed går drømmen om et udlandseventyr efter al sandsynlighed endelig i opfyldelse for den solide bagstopper, som længe har talt åbent om sin udlængsel. Skiftet er endnu ikke officielt.

SOCCER-EUROPA-NAP-MID/

For FC Midtjylland er salget af Erik Sviatchenko en streg i regningen rent sportsligt. Omvendt luner salget af 24-årige Sviatchenko gevaldigt i klubkassen.

Den britiske mediegigant BBC kan nu afsløre, at skotterne betaler omkring 15 millioner kroner for midtstopperen, som står noteret for fire A-landskampe og en række u-landskampe. For de millioner får Celtic angiveligt glæde af Erik Sviatchenko de kommende tre og et halvt år med option på et års forlængelse, erfarer BT.

Med skiftet til Celtic flyver Erik Sviachenko direkte ind i den skotske mesterskabskamp. Celtic fører den skotske række med seks point ned til Aberdeen på andenpladsen.

BT har forgæves forsøgt at indhente en kommentar fra FC Midtjyllands direktør, Claus Steinlein, mens mellemhandler Allan Bak Jensen heller ikke har regeret på BTs henvendelser.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.