Cykelryttere vs. fodboldspillere. Lawson Craddock vs. Neymar.

Måske er det at gå for vidt at sammenligne alle i de to sportsgrene og komme med en konklusion, men tager man Craddock og Neymars oplevelser de seneste dage, er der vist ingen tvivl om, at cykelrytteren vinder duellen om at tåle mest smerte.

Den 26-årige amerikaner styrtede lørdag på første etape af Tour de France, da en tabt drikkedunk lige efter forplejningszonen tvang ham af vejen og ind i en tilskuer, og det endte som en blodig omgang. Craddock måtte syes med en håndfuld sting i øjenbrynet, og han fik også et lille brud på skulderbladet langs rygsøjlen. Ikke desto mindre gennemførte han de resterende 100 kilometer og har intentioner om at stille til start søndag.

Styrtet og heltemodet har fået fans til at hylde Lawson Craddock samt ikke mindst at sammenligne ham med Neymar, der under VM brugte rigtig lang tid på at smide sig i græsset og skrige over store og små slag, og efterfølgende har Craddock ikke kunnet modstå fristelsen til at stikke til brasilianeren.

Lawson Craddock modtog behandling på cyklen efter sit styrt. Vis mere

Han skriver således som kommentar til et billede på Twitter af de to i hver deres skadesituation:

»Største forskel er, at Neymar lige nu siddder i et fly på vej hjem,« lyder det spydigt fra Lawson Craddock i et retweet.

Det svirp med halen har fået mange følgere til at hylde Craddock.

Men der er også dem, der ikke kan forstå, hvorfor cykelryttere ofte bruger fodboldspillere til at hævde sig selv.

Lawson Craddock var godt nok i det humoristiske hjørne efter lørdagens etape, men han erkendte dog også, at han havde smerter. Mange.

»Lige nu er det ekstremt smertefuldt. Det var virkelig smertefuldt på vejen, hvor jeg forsøgte at komme igennem så let som muligt. Jeg fik fantastisk støtte af holdet, som hjalp mig i mål,« forklarede han til EF Education First-Drapacs hjemmeside.