Pyunik - Maccabi Tel Aviv 

Det er godt nok svært at se denne kamp gå mål-amok. Den armenske klub Pyunik har gjort tidligere tiders elendige resultater i Europa til skamme og har slået både Vardar Skopje og Tobol ud. Fællesnævneren har været, at de to kampe i Jerevan har været ret chance- og målfattige, og med næsten 30 grader ved kampstart, bør man også forvente en kamp i lavt tempo i aften. Maccabi Tel Aviv har slået Ferencváros og Radnicki ud, og tre af de fire kampe har været med maksimalt to mål - kun da Radnicki skulle satse i returkampen, gik det målamok. Fint spil på 'under 2,5 mål'.

Under 2,5 mål i kampen
Europa League kval., klokken 18:00
Oddset 1,69 er fundet hos JetBull


Astana - Dinamo Zagreb 
På grund af den lange rejse til Kasakhstan - og det for modstanderne ofte uvante kunstgræsunderlag - har Astana en stor hjemmebanefordel, hvilket man senest så mod FC Midtjylland og sidste år bragte det også holdet videre fra sidste års gruppespil i Europa League. Dinamo Zagreb imponerede godt nok i sidste runde mod Hapoel Beer Sheva, men på udebane i Europa imponerer man sjældent, og oven i vil et smalt nederlag ikke være nogen katastrofe, så længe man får det vigtige udebanemål med hjem. Derfor virker oddset på hjemmesejren godkendt.

​Astana vinder kampen
UEFA - Champions League kval., klokken 16:00
Oddset 2,17 er fundet hos Unibet


Herlev - Brønshøj

Brønshøj er normalt en klub, der skifter ret mange spillere til pokalkampene, og man har da også præsteret ringe de seneste år i turneringen. Således er man røget ud til Rishøj og Frederiksværk inden for de sidste tre år, og eneste pokalsejr i perioden var en etmålssejr over Tårnby FF fra Københavnsserien sidste år. Derfor skal Herlev slet ikke være uden chance for at overraske. På papiret har de et godt hold med masser af divisionserfaring, og for bare to år siden fik Herlev forlænget spilletid mod Hvidovre. Det ligner et frisk langskud på Herlev i denne kamp.

Herlev taber ikke kampen
Danmark - DBU Pokalen, klokken 18:00
Oddset 3,50 er fundet hos Unibet