KØB PLUS!

Randers napper transferfri Horsens-forsvarer

Randers henter Mads Agesen i Horsens, når forsvarerens kontrakt udløber til sommer.

Mads Agesen rykker til sommer hjemmebanen lidt længere nordpå, når CASA Arena i Horsens skiftes ud med AutoC Park i Randers. Den 29-årige midterforsvarer lader sin kontrakt med Horsens løbe ud, og så har han skrevet under på en treårig aftale med Hestene fra Kronjylland.

- Vi er først og fremmest glade for, at vi allerede nu har fået en aftale på plads med Mads Agesen på en så vigtig position som central forsvarsspiller. Vi har kendt ham lige siden hans tid i FC Fredericia, og vi har siden hen kunnet følge hans udvikling i AC Horsens, hvor han for alvor har markeret sig som en kompetent forsvarsspiller i Superligaen, siger Randers FCs direktør, Jacob Nielsen, til klubbens hjemmeside.

Mads Agesen har i denne sæson startet inde 13 gange for AC Horsens, og når forårssæsonen er overstået, skal han så forsøge at gøre sig selv til fast inventar i Randers-forsvaret.

- Jeg har kun hørt godt om Randers FC og er glad for, at en aftale er faldet på plads. Til sommer vil jeg kunne se tilbage på tre gode år i AC Horsens, men jeg kan også mærke, at tiden er inde til at prøve noget nyt, og her ser jeg Randers FC som den rigtige, klub siger Agesen om skiftet.

tipsbladet.dk

Læs også: