Til glæde for alle os, der mener, at verden er gået af lave, holder unge danskere liv i historierne om gamle danske film og ikke mindst skuespillerne bag.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Folkekære Ove Sprogøe hyldes på www.diabolo.dk/egon En tjekket site, som ikke mindst fortjener omtale, fordi webmaster Rasmus Nielsen så rigtigt skriver i sin link til www.bt.dk: "B.T. - en Olsen Banden-venlig avis". Så sandt, Rasmus, så sandt.

Først og fremmest Keld Madsens glimrende http://hjem.get2net.dk/skuespiller/a_univers.htm Den er tilegnet fire af de største fænomener i folkelig dansk film: Dirch Passer, Olsen Banden, Morten Korch og Ebbe Rode. Den udmærker sig ved gode biografier og filmografier.

Og så er den herlige, kultiske "Olsenbanden worldwide" www.olsenbanden.dk heldigvis genåbnet.

Apropos: Axel Strøbyes fanklub har en site på www.udiet.dk/axel/



Anders Fabilds skriggrønne hyldestside til Paul Hagen www.hagen.subnet.dk/ er ikke fantastisk, men respekt til initiativet og Paul.

www.liva.subnet.dk er en ambitiøs site om den store danske skuespillerinde Liva Weel, hendes liv og karriere. Webmaster Martin Strecker er tættere på sit emne, end så mange andre fans. Han har nemlig selv spillet Liva i en turnerende cabaret.

http://www.angelfire.com/sc/grethe hylder en nulevende revydronning, Grethe Sønck. Denne side udmærker sig ved det ultimative klenodie for en rigtig fan: Et foto hvor webmasteren har fået lov til at kysse Grethe.