KØB PLUS!

TV2 om Anja-ansættelse: Nem at overtale

TV2 har engageret Anja Andersen som ekspert-kommentator ved december måneds håndbold-EM i Serbien.

Det er efterhånden et stykke tid siden, at Anja Andersen sidst havde med håndbold at gøre.

Men den tidligere topspiller, der scorede 725 mål i 133 landskampe for Danmark, gør comeback under december måneds EM-slutrunde i Serbien.

Således har TV2 engageret hende som ekspert-kommentator. Et job, hun aldrig tidligere har bestridt.

- Anja var forholdsvis nem at overtale, siger TV2s sportschef, Frederik Lauesen, og tilføjer:

- Da vi kontaktede hende, tog det ikke lang tid før vi fik et positivt svar. Jeg tror, at hun synes det er et ungt, spændende hold, som Danmark stiller med dernede.

Indtil videre har TV2 kun lavet en aftale for denne slutrunde.

- Lad os se, hvordan samarbejdet udvikler sig. Vi er meget spændte. Men der er overhovedet ingen tvivl om, at Anja har kompetencerne. Med flere længder er hun den bedste spiller dansk kvindehåndbold nogensinde har haft, siger Frederik Lauesen.

Det har ikke været helt gratis for TV2 at få Anja Andersens signatur på ekspert-aftalen.

- Jeg udtaler mig aldrig om ansattes løn. Men jeg synes, at det honorar hun skal have, er meget rimeligt, siger Frederik Lauesen.

Foruden Anja Andersen består TV2s hold ved håndbold-EM af værten Stine Bjerre Jørgensen, håndboldeksperten Trine Jensen samt kommentator-duoen Thomas Kristensen og Bent Nyegaard.

De danske kvinder spiller første EM-kamp tirsdag 4. december mod Sverige i Nis, og møder i det indledende gruppespil efterfølgende Frankrig og Makedonien. De tre bedste hold kvalificerer sig til EMs mellemrunde. Der er finale søndag 16. december. Denne spilles i Beograd.