Christian Eriksen var niveauer under den præstation, han leverede mod England i onsdags.

Det mener landsholdskollegaen Mads Junker, der i dag sammen med Roda fik uafgjort mod Ajax.

I dagens udgave af Politiken fortæller Mads Junker, at Christian Eriksen i Holland blot er et blandt mange talenter, og at han ikke gør mere opmærksom på sig selv, end de andre.

Men i kampen mod Roda, der sluttede 2-2, lavede Christian Eriksen en nærmest Laudrup'sk assist til 1-0 målet. Det får dog ikke Mads Junker til at falde på halen.

- Det var nok ikke Christians bedste kamp. Han var nok mere i rampelyset i onsdags, end han var i dag. Men jo, han laver jo en assist på det første mål, som er fremragende, så han gjorde da sit for holdet, men han var ikke så iøjnefaldende som i onsdags, siger Roda angriberen til Sporten.dk og fortsætter

- Hernede er han ikke den, der gør forskellen for Ajax. Men det tror jeg, han kommer til. Og han skal også have plads til at spille dårlige kampe en gang imellem, og det har man på Ajax’ hold, siger Mads Junker, der selv kom i fokus med sit reducerende mål til 1-2.

- Det er altid rart, og så var det et godt tidspunkt at score på, efter som vi ikke havde ramt hinanden i 35-40 minutter i første halveg. Så det var godt at have noget at gå til pause på. Vi spillede en fremragende anden halveg og var klart bedre. Det var et vigtigt mål, så vi kunne komme tilbage, siger Mads Junker til Sporten.dk.