Fra i dag kan man i flere af landets større supermarkeder købe mobilt bredbånd og bestemme, om man vil betale for blot en enkelt dag eller en hel måned frem.

Skal du alligevel ned og hente en liter mælk og en pakke leverpostej, og mangler du egentlig også noget internet, så bliver det ikke meget nemmere end nu.

Fra i dag kan du nemlig købe mobilt bredbånd fra 3 i flere supermarkeder rundt om i Danmark, blandt andet hos Bilka, Kvickly Xtra og A-Z samt på Getmore.dk, mobiludsalg.dk, i Computer City og hos Midtdata.

- Jeg tror vi kommer til at se det mobile bredbånd udvikle sig på samme måde som mobiltelfonen. Det skaber uafhængighed og er billigt, og det tror jeg rigtig mange kunder vil få øjnene op for i løbet af de kommende måneder, siger Jens Juul Nielsen, der er informationsdirektør hos Coop, der driver Kvickly Xtra.

Det mobile bredbånd har 3,6 mbit surf hastighed, hedder EazyInternet Tank&Surf og er særligt velegnet til kunder, der har et begrænset behov for at surfe mobilt.

Med EazyInternet Tank&Surf bestemmer man selv, om man vil nøjes med at betale for en enkelt dag, for en uge eller en hel måned frem. EazyInternet Tank&Surf-startpakken koster 149 kr. inklusive en uges frit forbrug i Danmark og i 3’s net i Sverige.

Optankning kan ske på www.3.dk. En enkelt dags internetforbindelse koster 29 kr., en uge koster 149 kr. og en måned koster 299 kr. Produktet kan – med undtagelse af 3’s svenske net – ikke bruges i udlandet.