Rystet og godt gal i skralden sidder 27-årige Kirsten og undrer sig.

I fem år har hun elsket den ti år ældre Peter Lundin. I fem år har hun regelmæssigt besøgt manden i fængslet, hvor han sidder inde for tre af danmarkshistoriens mest bestialske mord. Og nu er han angiveligt blevet gift med en anden kvinde?

LÆS OGSÅ: LUNDINS KONE: JEG ELSKER HAM VIRKELIG

LÆS OGSÅ: LUNDINS KVINDER

Men hun er ikke overbevist om rigtigheden.

- Det skulle overraske mig meget. Jeg har talt med Peter, og han siger, at der ikke er noget om det. At det er løgn, siger Kirsten til B.T.

Hun bor i et hyggeligt rækkehus i en forstad til København. Er alenemor til to små piger, og har et par velvoksne hunde, der holder uvedkommende fra døren. Så der er nok at holde styr på, da B.T. besøger hende, for at få hendes reaktion på, at hendes elsker er blevet gift med en anden kvinde.

Hun er chokeret over, at B.T. har fundet hende, men indvilger i at lade sig interviewe, mod at hun fremstår anonym. Derfor er hendes navn, Kirsten, opdigtet - men B.T. kender naturligvis hendes fulde identitet.

En lille smule sur
Stoler du på det, når Lundin siger, at det ikke passer?

- Ja, lyder det tøvende.

- Han må kun have fire numre på sin telefonliste, og jeg ved, at jeg er den ene, og hans fars to numre er to andre. Men jeg ved selvfølgelig ikke, hvem det sidste nummer er til, siger hun.

Hvordan fik du det at vide?

- Min mor ringede og spurgte, hvad fanden det var, der skete – om det var mig, der var blevet gift med ham. Jeg kunne så bare svare nej, det var det i hvert fald ikke.

Hvordan reagerede du på det?

- Jeg blev sur - bare en lille smule, siger hun med en slet skjult underdrivelse i stemmen.

B.T. erfarer, at Kirsten og Lundin har set hinanden i fem år.

Romancen startede ved en tilfældighed. Under et besøg hos en anden fange i Anstalten ved Herstedvester, hvor Lundin også sad på det tidspunkt, stødte hun tilfældigt ind i ham, der samtidig har besøg af sin far.

Hun var ikke klar over, at den mand, der pludselig stod foran hende for at låne en brødkniv, faktisk var den berygtede massemorder.

Siden har hun besøgt ham utallige gange. Også nu efter at han er flyttet til Horsens.

- Jeg besøger ham to timer, en gang i ugen, fortæller hun.

Hvad det er du ser i en morder som Peter Lundin?

- Mine venner og familie har spurgt, om jeg er hjernedød og fuldstændig idiot. Men han er slet ikke, som man forestiller sig, siger Kirsten, og understreger at hun synes, at det, han har gjort, er forfærdeligt.

- Jeg har jo også selv børn.Men jeg tænker ikke så meget over, hvem han er. Han har lært at skrue ned for sit temperament, siger hun, og slår fast, at hun stadig er glad for ham.

- Han er sød, rar og utrolig kærlig, siger hun, men slår dog fast, at de to har noget ekstra at tale om, næste gang Kirsten skal besøge fange 00066’08 på afdeling E i Østjyllands Fængsel.

LÆS I B.T. I DAG: DERFOR VALGTE LUNDIN AT GIFTE SIG