Kristian Jensen og Katrine Bonde røg ud efter fredagens afsnit af 'Vild med dans'. Og det huede ikke den tidligere skatteminister.
Kristian Jensen og Katrine Bonde røg ud efter fredagens afsnit af 'Vild med dans'. Og det huede ikke den tidligere skatteminister. Foto: Jeppe Michael Jensen

Der var drama i kulissen, da Kristian Jensen fredag røg ud af Vild med dans.

Den normalt kontrollerede og rolige politiker hidsede sig op på B.T.s journalist, da denne spurgte på BT TV, hvorfor Kristian Jensen måtte forlade programmet med det færreste antal stemmer.

Er det dine kernevælgere i Jylland, der har svigtet dig i aften?

- Det gider jeg simpelthen ikke. Den slags spørgsmål der! Kernevælgere!?, var den hidsige reaktion fra Kristian Jensen, efter at han havde slået til B.T.s mikrofon.

Mens opfordringen om, at spørgsmålet var reelt ment, blev mødt af en sammensnøret mund og et par lynende øjne.

Kristian Jensen var kort forinden blevet stemt ud af Vild med dans efter hans ellers bedste resultat i de fire programmer, eks-ministeren nåede at være med i.

Med Katrine Bonde høstede Venstre-politikeren, der havde 11 folketingskolleger i studiet, 17 point. Et resultat, der, selv om det var 10 point højere end Jensens første optræden i programmet, stadig var aftenens laveste.

Følelse af tristhed
Og efter, at en kort omformulering af det første spørgsmål havde fundet sted, fik den tidligere minister da også tungen på gled:

- Følelsen er ikke skuffet. Følelsen er trist. Jeg er trist over ikke at skulle danse mere i Vild med dans, svarede Kristian Jensen.

- Den første aften var en skuffelse. Der glemte jeg simpelthen trinene. De andre aftener har jeg været trist. Jeg er træt af, at jeg ikke skal stå på dansegulvet næste fredag, lød det fra den slagne gruppeformand.

De tre nummer chok-placeringer fik også den 39-årige til at lægge mellem linjerne, at han havde været uenig i dommernes behandling af ham.

- Man skal aldrig diskutere med dommerne. De dømmer ud fra, de de ser. Man kan være enig i det. Man kan også være uenig, forklarede Kristian Jensen.

Kan jeg så tolke ud fra det, at du har været uenig med dem?

- Du kan tolke lige så meget, du vil, sagde han med et skævt smil.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.