Fristelsen er bare for stor, når man er en hund efter en tvebak! Denne spaniel venter til et ubemærket øjeblik, og SÅ går den i aktion. 
Fristelsen er bare for stor, når man er en hund efter en tvebak! Denne spaniel venter til et ubemærket øjeblik, og SÅ går den i aktion.  Foto: Facebook/Simon Hirst
Tro kan flytte - omend ikke bjerge - så i hvert fald bringe dig et godt stykke af vejen mod et tilsyneladende uopnåeligt mål.

Det er denne spaniel et godt bevis på.

For hvad gør du, når dine ben er for korte, og dine ører for lange, og du simpelthen bare er en hund efter en knasende sprød tvebak?

For denne hund er løsningen lige for.Se med på mobilen her

Du venter selvfølgelig til det øjeblik, hvor din ejer vender ryggen til, og så bliver du ellers bare ved med at hoppe. Og vupti! Til sidst skal det nok lykkes dig at overvinde køkkenbordet og sætte tænderne i den eftertragtede kage.  

Se også: Hjerteskærende øjeblik: Familien opmuntrer bedstefar med hundehvalp - efter bedstemor er væk

Det er den britiske radiovært Simon Hirst, der har lagt den søde video på sin Facebook-side, og på få dage er den blevet delt næsten 12.000 gange og kommenteret utallige gange. I øjeblikket florerer den også på mange danske Facebook-sider.

Her på redaktionen kunne vi ikke stå for den ihærdige hund, så vi deler den med jer og håber, at I også får et lille fredags-grin.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.