11-årig drengs flaskepost rejste 16.000 kilometer

AUSTRALIEN: Da den 11-årige dreng Cade Scott smed sin flaskepost i Nordsøen i 2011, havde han nok ikke troet, at den ville dukke op på den anden side af jordkloden 17 måneder senere. Men sådan blev det. Flasken gik på land i Australien lige før jul sidste år, skriver The Telegraph.

Drengen, som kommer fra Sunderland i England, havde i august 2011 skrevet en kort besked på et »Dr. Who« postkort og puttet det i en flaske. På kortet havde han skrevet:

- Jeg elsker Dr. Who. Hvis du finder denne post, så send den venligst tilbage med dit navn, adresse og din alder. Cade.

Flaskeposten, havde han nær glemt, da han 17 måneder senere modtog postkortet igen fra den 25-årige Matthew Ellam, som havde samlet flasken op i Perth i det vestlige Australien, mere end 16.000 kilometer væk.

Elefantunge reddet op af brønd

INDIEN: En elefantunge, der var faldet ned i en brønd efter at være blevet væk fra sin flok i det østlige Indien, er blevet reddet. Det skriver Sky News.

Elefanten, der menes at være otte eller ni måneder gammel, havde været fanget i brønden nær landsbyen Bundu i den østlige delstat Jharkhand siden onsdag.

Lokale beboere opdagede ungen, da den kaldte og ledte efter en måde at komme ud, og de tilkaldte myndighederne.

Skovarbejderne brugte gravkøer til at grave en udgang, så elefantungen kunne komme op af brønden, og efter fem timers graven kunne elefanten torsdag igen bevæge sig ud i friheden.

Smølfe-fan har smølfe-udstyr for 180.000 kroner

SKOTLAND: En skotsk fan af de blå væsener, smølferne, har nu omdannet sit gæsteværelse til et rum fyldt med smølfer og dertilhørende merchandise. I alt har hun omkring 5.000 smølfe-genstande til en værdi af små 180.000 kroner, skriver The Telegraph.

Kvinden, som hedder Karen Bell, arbejder til daglig som kurator på et museum i Skotland og begyndte med at samle på alt, der har med smølfer at gøre, da hun var seks år gammel.

- Jeg er ikke sikker på, hvorfor jeg begyndte at samle. Jeg havde masser af legetøj som barn, men der var noget særligt over smølferne, siger hun til The Telegraph

Hendes mand er på grund af den efterhånden store mængde legetøj gået med til at lave parrets gæsteværelse om til smølfeværelse. Men han har imidlertid nægtet sin kone at male værelset blåt.

- Det er en bedre løsning med værelset. Nu kan jeg også vise folk, alt det jeg har i huset, siger han.

Skattegælden fyldte en trillebør

USA: Hvad gør man, når man pludselig opdager, at man skylder myndighederne 14.000 dollar? Larry Gasper fra Californien valgte en løsning, der formentlig ikke har gjort ham populær i familien:

- Mine børnebørns sparegrise, min datters sparegris, mine egne penge og en masse andre har hjulpet mig, siger han til ABC News.

Da dagen kom, hvor Larry Gasper skulle betale sit udestående, valgte han en utraditionel løsning. Han rullede ind i banken med en trillebør, hvor der var 14.000 dollar i mønter.

Verdens største TV er 201 tommer

ØSTRIG: Det er nok de færreste danskere, der ender med det seneste fjernsyn fra østrigske C SEED Entertainment Systems af både økonomiske og pladsmæssige hensyn.

Hele 201 tommer stort er fjernsynet, og prislappen lyder på intet mindre end 3,7 millioner kroner, skriver gadgetsitet gizmag.com.

For de penge får man til gengæld et TV, der ifølge producenten kan foldes sammen på få sekunder og byder på 4,4 billioner farver samt en fingeraftryksfunktion, der gør ejeren til den unikke bruger af herlighederne. Dertil kommer, at fjernsynet er vandtæt og kan rotere 270 grader.

Arkitekten bag designet på det gigantiske TV er den tyske bilfabrikant Porsche, der ifølge gizmag.com håber at afsætte 25 stykker om året.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.