På billedet: Tysklands forbundskansler Angela Merkel (th.) med Ivanka Trump. Det Hvide Hus i Washington den 17. marts.  
På billedet: Tysklands forbundskansler Angela Merkel (th.) med Ivanka Trump. Det Hvide Hus i Washington den 17. marts.   Foto: JONATHAN ERNST

Som sin far, der er USA’s præsident, er Ivanka Trump vant til at trække overskrifter.

Flere gange tidligere er den 35-årige Ivanka Trump blevet kritiseret for tilsyneladende at være tæt på sin fars beslutninger i hans rolle som præsident – selv om Ivanka Trump officielt ikke har nogen rådgivende funktion eller titel i Det Hvide Hus i Washington.

Nu får billeder af Tysklands forbundskansler Angela Merkel og Ivanka Trump en hel del opmærksomhed på de sociale medier.

Merkel var fredag i Washington for at mødes med Donald Trump.

USA-TRUMP/

I den forbindelse deltog Ivanka Trump i et møde, og det er billeder fra dette møde, som får brugere på de sociale medier til at spekulere i, hvad Angela Merkel, Europas måske mest magtfulde politiker, egentlig tænkte, da hun sad ved siden af Ivanka Trump på de bonede gulve i Det Hvide Hus.

På det omdiskuterede foto er Angela Merkel således fanget i et øjeblik, hvor hun kaster et særligt blik på Ivanka Trump.

En af de mange brugere, der i form af spydige kommentarer undrer sig over Merkels ansigtsudtryk, er Lina Lora Prosser. I en billedtekst skriver hun:

'Merkel:”hvad laver du dog her?”':

Alex Kokcharov spørger:
#tysklands kansler Angela #Merkel blev placeret ved siden af @IvankaTrump under WH officielt møde. Hvad er Ivanka’s job i #US administrationen?'


Matthew Karnitschnig, journalist og korrespondent fra det amerikanske medie Politico, skriver:

’#Merkel’s WTF face #merkeltrump’:

Fra brugeren Fiona Adorna lyder det - med henvisning til Ivanka Trumps succesrige karriere som selvstændig designer:
‘Merkel: Hvorfor er en håndtaske-designer med til mødet?’

På trods af det omdiskuterede foto fandt den tyske kansler dog også flere gange det brede smil frem og sendte det i retning mod Ivanka Trump, som du kan se i bunden af artiklen.

Men også Angela Merkels møde med Donald Trump, altså Ivankas far, har vakt opsigt.

526832518

Mødet i Washington var det første mellem de to ledere. I årtier har relationen mellem USA og Tyskland være særdeles stærk, og officielle møder mellem de to lande er altid foregået gnidningsfrit.

Men i det berømte ovale værelse nægtede Donald Trump at give hånd til den tyske kansler. Det blev et akavet øjeblik, der hurtigt trak stor opmærksomhed.

Se videoen med Angela Merkel og Donald Trump i Det Hvide Hus herunder:

 

USA-TRUMP/

Angela Merkel (th.) i Det Hvide Hus med Ivanka Trump. Den 17. marts.

Ivanka Trump (tv.) med Angela Merkel. Til møde i Det Hvide Hus. Den 17. marts  

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.