De to australske radioværter Michael Christian og Mel Greig tager en pause fra æteren, efter sygeplejersken Jacintha Saldanha sandsynligvis har taget sit eget liv.
De to australske radioværter Michael Christian og Mel Greig tager en pause fra æteren, efter sygeplejersken Jacintha Saldanha sandsynligvis har taget sit eget liv.
De to australske radioværter, der lavede telefonfis med Hertuginde Kate af Cambridges sygeplejerske, tager nu pause på ubestemt tid.

Et skæbnesvangert telefonopkald har fået langt alvorligere konsekvenser, end hvad Michael Christian og Mel Greig havde regnet med, da de onsdag morgen ringede til King Edward VII Hospital i London og lavede telefonfis med den sygeplejerske, der behandlede den gravide hertuginde for morgenkvalme.

To dage efter Jacintha Saldanha modtog opkaldet på hospitalet og stillede det videre til sygeplejersken, tog hun efter al sandsynlighed sit eget liv fredag morgen.De to værter er nu i dybt chok og har været udsat for en sand hetz på internettet, og de har nu selv besluttet at stoppe på deres show på 2Day FM.

- SCA (Southern Cross Austereo) og værterne har besluttet, at de ikke vil vende tilbage til radioshowet indtil videre af respekt for, hvad der kun kan beskrives som en tragedie, skriver radiostationens ejerselskab i en pressemeddelelse.

- SCA og 2Day FM er i dyb sorg over nyheden om sygeplejerske Jacintha Saldanha fra King Edward VII's Hospital, og vi vil gerne udtrykke vores dybeste sympati med hendes familie og alle, der er berørte af denne situation rundt omkring i verden.

Radioværterne har ikke ønsket at kommentere på dødsfaldet, og de oplyser heller ikke, hvornår de er parate til at gå i æteren igen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.