Gerningsmand, der angreb en skole i Trollhättan i Sverige torsdag, er nu død.

Den 21-årige mand, som var klædt ud som Star Wars-figur under skole-massakren, døde ved 16-tiden på sygehuset af skudsår.

Det skriver Aftonbladet.

Manden dræbte to personer på skolen med sit sværd. I alt er nu tre personer omkommet efter skole-massakren.

De to døde er en lærer på skolen og en elev, hvor alderen er ukendt. Læreren skulle være en 23-årig mand med irakisk baggrund.

Tre personer blev indlagt på sygehuset efter deres kvæstelser, som den 21-årige mand påførte dem. To af dem er i alvorlig tilstand, skriver Aftonbladet.

Svensk politi har holdt pressekonference, og de kan endnu ikke fortælle noget om motivet.

På pressemødet bliver der spurgt, om der kan være et racistisk motiv, da en stor del af skolens elever har anden etnisk baggrund. Det vil efterforskningsleder Thord Haraldsson ikke kommentere på. Han oplyser, at politiet ikke nåede at tale med gerningsmanden, før han afgik ved døden torsdag eftermiddag.

Intet tyder på, at der skulle være andre medsammensvorne til attentatet, fortæller politiet under pressemødet.

Politiet har ransaget gerningsmandens hjem i Trollhättan, hvor de skulle have fundet interessante ting, uden at nævne, hvad det konkret er.

De tekniske undersøgelser på skolen er gået i gang.

Kronan, som skolen hedder, holder lukket fredag.

Det offcielle Sverige har udtrykt sorg over skole-massakren, og Sveriges Kong Carl Gustav skriver i en pressemeddelelse:

'Vores tanker går til de døde og pårørende, og til dem der nu er i kritisk tilstand. Samt til de elever og ansatte på skolen, som nu behøver støtte', skriver han.