Lyt til artiklen

Svensk politi har afspærret et område tæt på det sted, hvor den 17-årige Lisa Holm forsvandt i søndags.

Ifølge den svenske avis Expressen.se har politiet gjort et højst interessant fund i området. Det er en grusvej syd for den café, hvor Lisa Holm arbejdede, der er blevet afspærret.

Ifølge Expressens reporter Frederik Lennander, der er på stedet, er politiet til stede bag afspærringen, men de mange frivillige fra den svenske forening Missing People, der hjælper politiet under eftersøgningen er på vej væk. Cheferne fra Missing People er dog på vej mod området.

Læs også:

Det vides endnu ikke, hvad det er politiet har fundet.

Lisa Holm forsvandt søndag i byen Lidköping efter hun havde været på arbejde på en café. Hun havde kort før kl 18.30 sendt en sms til sin far om, at hun ville køre hjem på sin knallert, men da hun ikke dukkede op, kontaktede forældrene politiet.

Hendes knallert blev samme aften fundet uden foran caféen med nøglen siddende i.

Læs også:

Mandag, tirsdag og onsdag har politiet finkæmmet et stort område omkring cafeen med hunde og helikopter.

En 17-årig svensk pige har været savnet siden søndag aften. Pigen hedder Lisa Holm og hun forsvandt i byen Lidköping efter hun havde været på arbejde på en café.
En 17-årig svensk pige har været savnet siden søndag aften. Pigen hedder Lisa Holm og hun forsvandt i byen Lidköping efter hun havde været på arbejde på en café. Foto: Google Maps/Svensk Politi
Vis mere

Politiet har i de seneste par dage fundet flere af Lisa Holms ejendele i området, blandt andet en handske, et mobil-cover, et ødelagt telefondisplay. Politiet har også fundet en ring, men det er endnu ikke bekræftet, at ringen har tilhørt Lisa Holm.