Den fire-årige Bayezid Hossain fra Bangladesh lider af en sjælden sygdom, der får ham til at ældes meget hurtigt.

Hans hud hænger løst, han har hævet ansigt, ondt i leddene, svært ved at tisse og har allerede dårlige og knækkede tænder. Bayezid Hossain lider af den meget usædvanlige sygdom kaldet progeria eller Hutchinson-Gilford syndrom ligesom danske Jesper Sørensen, der fyldte 18 år tidligere i år.

Det skriver Daily Mail, som også har optaget en video med Bayezid.

Sygdommen gør, at kroppen ældes otte gange hurtigere end normalt, og Bayezid kan ikke se frem til et særligt langt liv.

Men mens Jesper Sørensen nærmest er blevet hele Danmarks darling efter at have medvirket i tv-programmerne 'Drengen i den gamle krop,' har drengen fra Bangladesh oplevet stor afstandtagen i sine omgivelser.

Artiklen fortsætter under videoen.

Ifølge Daily Mail kan han ikke gå i skole, fordi andre børn er bange for ham, og folk i lokalsamfundet holder sig væk fra ham.

Hans mor, 18-årige Tripti Hossain, er knust over sin søns tilstand.

»Jeg var skrækslagen over at se ham, da han blev født. Han var bare skind og ben. Han lignede et rumvæsen, og det knuste mit hjerte,« siger hun til mediet.

Drengen blev født i 2012, da hans mor kun var 14 år. Hun blev gift allerede som 13-årig, og lægerne var i vildrede, fortæller hans 22-årige far Lovelu Hossain.

»Lægerne anede ikke, hvad de skulle gøre. De sagde, de aldrig havde set sådan en baby før, og de advarede os om, at der ikke var noget, de kunne gøre ved det.«

Men selvom Bayezid lider af både dårligt hjerte og smerter, så er han også en meget moden og glad dreng, fortæller forældrene.

»Hans fysiske vækst er helt unormal, men mentalt er han vidunderlig til at føre en samtale og meget bevidst og intutitiv af sin alder,« siger hans mor.

Parret har oplevet, at der går mange rygter om deres forældreevner, og de får ingen hjælp fra lokalsamfundet. De frygter, at deres søn ikke får den rette behandling, da de er meget fattige og ikke har råd til de bedste læger og hospitaler.

Bayezids forventede levetid er 13 år, og de fleste med den lidelse dør af et hjerteanfald. Parret tør ikke få flere børn, da de er bange for, om de kan få endnu et sygt barn.