Anne Guldberg Kramer Nielsen mistede livet på en drømmerejse til Zambia.
Anne Guldberg Kramer Nielsen mistede livet på en drømmerejse til Zambia. Foto: Privat
En ung dansk kvindes drømmerejse til Zambia sluttede, før den rigtig fik begyndt. 18-årige Anne styrtede i døde i et vandfald få dage efter ankomsten til det afrikanske land.

Den unge danske kvinde ville angiveligt tage et billede af et vandfald, da hun pludselig gled på de glatte sten og mistede fodfæstet. Hun  styrtede 67 meter ned, og selv om rejselederen og redningsmandskab på stedet forsøgte at redde den unge kvindes liv, blev hun erklæret død ved ankomsten til et nærliggende hospital.

Det skriver Zambia Report.Ulykken skete ifølge avisen ved Kundalila vandfaldet i Serenje distriktet, og den danske kvindes identitet bliver ifølge avisen bekræftet af den ledende politimand på stedet, Daniel Museteka.

Zambia Report kalder hende for Ann Nelson, men hendes fulde navn er Anne Guldberg Kramer Nielsen. Hun kommer fra Vejle og forlod Danmark i fredags sammen med en gruppe andre unge mennesker og rejseselskabet Adventure.dk.

På sin side på Facebook skrev hun i november:

- På denne helt almindelige onsdag, tog jeg en beslutning og bestilte rejse til Zambia. Dog days will soon be over!

Flere af hendes venner skriver mindeord til deres veninde på Facebook.

- Anne- lille mus. Er tom for ord!! :-'( Dit eventyr var først lige begyndt! Vil SAVNE dig!! Håber alle dine kunstskaber, og dit smukke dig lever videre på den anden side! Stærke tanker, til din familie, og smukke dig. Sov sødt

- Det er så surealistisk, at jeg så sent som i fredags sad hjemme hos ...dig til morgenmad, hvor vi knap nok kunne indstille os på, at du skulle væk i 2 mdr.. på dit livs eventyr.. Men nu.. Er så tom indeni. Har ikke ord for, hvad der er sket min lille engel..
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.