Caroline Wozniacki vandt årets første kamp.
Caroline Wozniacki vandt årets første kamp. Foto: GREG WOOD
Caroline Wozniacki glæder sig over, at hun trods alt er kommet i gang med 2014 med en sejr. Hun kom med besvær videre fra første runde i WTA-turneringen Apia International i Sydney, da hun besejrede tyske Julia Görges, som hun ellers tidligere har haft stort besvær med.

Wozniacki tabte første sæt 3-6 mod den offensive og tungt servende tysker, men kom godt tilbage i andet sæt, som hun vandt 6-2. Herefter udviklede det afgørende sæt sig til et drama. Wozniacki brød tidligt og kom foran 3-1, men Julia Görges brød tilbage til 4-5. Derfor måtte Wozniacki igen bryde Görges til sidst for at vinde sættet 6-4 og dermed også kampen.

- Det er sæsonens første kamp. Den er altid hård, konstaterede Wozniacki til turneringens officielle hjemmeside.

- Julia havde allerede spillet et par kampe, og hun begyndte meget stærkt. Slog vindere med forhånden og med baghånden, og jeg havde bare brug for lidt tid for at komme ind i kampen.

- Jeg er virkelig tilfreds med måden, som jeg kæmpede derude. Der var måske ikke den smukkeste kamp, men jeg fightede.

Wozniacki møder nu tjekken Lucie Safarova i anden runde tirsdag morgen dansk tid. Safarova ser ud til at være kommet godt i gang med det nye år. Hun slog i sin første runde-kamp italienske Francesca Schiavone, der tidligere har vundet French Open. Danskeren har mødt den tre år ældre tjekke fem gange, og Wozniacki har vundet tre af opgørene. Hun slog således Safarova begge gange de to spillere stod på hver sin side af nettet i 2013.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.