Det var noget af en skuffelse for Holger Rune, da han torsdag måtte trække sig fra ATP 500-turneringen i hollandske Rotterdam på grund af en skade i håndleddet.

Endnu værre er det, at den danske tennisstjerne også er bekymret for, om skaden kan volde problemer fremover i det stramme kampprogram.

»Ja. Jeg må se på det. Jeg må få det tjekket igen, for det skal selvfølgelig ikke blive ved med at gøre ondt, når man er i min alder,« siger Holger Rune til TV 2 Sport.

Det 19-årige stjerneskud har kæmpet med skaden i håndleddet siden Australian Open, fortæller han på Instagram.

Holger Rune er færdig i  ATP 500-turneringen ABN Amro Open i Rotterdam.
Holger Rune er færdig i  ATP 500-turneringen ABN Amro Open i Rotterdam. Foto: SANDER KONING
Vis mere

'Jeg ville virkelig gerne fortsætte i dag, men helbredet kommer først. Mit håndled har ikke haft det godt siden Australien, og jeg blev ved med at presse det,' skriver Holger Rune og fortsætter:

'Jeg håber snart at være tilbage på banen igen. Jeg ønsker Gijs (Brouwer, red.) en fantastisk turnering her. Vi ses næste år.'

Rune trak sig fra opgøret mod hjemmebanedarlingen Gijs Brouwer, der er nummer 160 på verdensranglisten, ved stillingen 4-6, 0-4.

Rune var ellers foran 4-2 i første sæt og på kurs mod en favoritsejr. Men den fjerdeseedede dansker mistede tilsyneladende fatningen i en hal, hvor et højlydt mindretal havde problemer med at dæmpe sig, når Rune skulle serve.

Her tabte han otte partier i træk, inden han fik behandling for sin skade og efterfølgende ikke kunne slå ordentligt igennem, hvilket altså resulterede i, at Holger Rune trak sig fra turneringen i andet sæt.

Du kan læse B.T.s dom fra kampen HER.