Sportsdirektør Frank Arnesen på Paok FCs hjemmebane før Europa League-kampen mod Brøndby.
Sportsdirektør Frank Arnesen på Paok FCs hjemmebane før Europa League-kampen mod Brøndby. Foto: NIELS AHLMANN OLESEN

PAOKs danske sportsdirektør Frank Arnesen bekræfter, at han taler med FC København og manager Ståle Solbakken om en lejeaftale for den svenske målmand Robin Olsen.

FC København er meget tæt på at fylde hullet ud i målet efter Stephan Andersen, der uheldigvis blev skadet og brækkede anklen under klubbens træning i lørdags.

Og her bliver det efter alt at dømme svenske Robin Olsen, der skal vikariere for den danske målmand. I hvert fald bekræfter Frank Arnesen over BT, at han taler med FCK og manager Ståle Solbakken om den svenske målmand.

stephan

»Jeg har haft samtaler med Ståle Solbakken over de seneste 48 timer, og det har været positivt, og nu må vi så se, hvad der sker,« siger Frank Arnesen om den mulige handel om Robin Olsen mellem klubberne.

SOCCER-CHAMPIONS

Det er angiveligt en lejeaftale for resten af sæsonen, der er på tale for Robin Olsen hos FCK, der normalt er reserve i den græske storklub.

Her er Robin Olsen kommet i overskud, efter PAOK så sent som 21. januar købte en ny målmand, den græske landsholdskeeper, Markos Vellidis, der nu er udset til at vogte målet fast hos PAOK.

kimc

Med Stephan Andersen ude bød chancen sig ellers for de to faste FCK-reserver Thomas Kaminski og Kim Christensen, men ankommer Robin Olsen til FCK, kommer han formentlig til at spille.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.