AaB spillede i Horsens helt ned under græstæppet i første halvleg, men med to udskiftninger i pausen vendte Horsens kampen på hovedet og sikrede sig et enkelt point med 2-2.

Der var vigtige point på spil for begge hold, da Horsens og AaB tog hul på Superligaen igen efter landsholdspausen. AaB skulle forsøge at få kontakt med Randers og FC Nordsjælland på medaljepladserne, og hjemmeholdet kunne med tre point tage et stort skridt væk fra den tætte bundstrid.

Det blev dog kun til et enkelt point til begge hold efter en kamp, hvor holdene sad på en halvleg hver og dermed delte 2-2.

Det var AaB der tog sig af første halvleg, og der skulle kun gå otte minutter før AaB bragte sig på vinderkurs. AaB's nye landsholdspiller Kasper Kusk brød igennem i AaB's højreside, og med et flot indlæg fandt han Søren Frederiksen inde i feltet, der headede AaB foran med 1-0.

Det var AaB, der sad på det hele i starten af kampen, hvor især Kasper Kusk i flere omgange satte sine holdkammerater i scene. Der var nærmest åbent hus i Horsens forsvar, og det blev også til store chancer til Søren Frederiksen og Henrik Dalsgaard kort efter føringsmålet.

Selvom Horsens fik bedre fat i løbet af halvlegen dominerede AaB kampen, og lige inden pausefløjt viste Nicklas Helenius, hvorfor han er en af Superligaens farligste angribere, da han med en perle af et langskud gjorde det til 2-0 med sit 11. sæsonmål. Med et elegant følt spark sendte han bolden forbi Frederik Rønnov i Horsens-målet, der blot kunne følge bolden med øjnene på vej op i højre hjørne.

I pausen efterlyste Horsens træner Johnny Mølby en større aggressivitet og flere bolderobringer fra sit mandskab, og han satte Andre Bjerregaard og Lasse Kryger på banen fra halvlegens start. Og det skulle hurtigt give gevinst. Efter en bolderobring højt på AaB's banehalvdel, fandt Lasse Kryger med en fiks frispilning André Bjerregaard, der uimodståeligt kæmpede sig gennem AaB's forsvar og reducerede til 1-2.

Det var som et forvandlet Horsens-hold i anden halvleg, hvor de pressede AaB meget højere på banen og skabte flere chancer. Med ti minutter igen lykkedes det så endelig for Horsens at få det udlignende mål i kassen. På hjørnespark steg Nabil Aslam til vejrs og sikrede med et flot hovedstød det ene point til Horsens.