Eric Djemba-Djemba og Peter Utaka får ikke forlænget deres kontrakter, når de udløber næste år, skriver Fyens Stiftstidende.

OB står foran en stor udskiftning i truppen i løbet af det næste halve års tid. Ind kommer den nye sportsdirektør Poul Hansen, og en af hans første opgaver bliver at rydde ud i truppen.

Fredag skriver Fyens Stiftstidende, at Peter Utaka og Eric Djemba-Djemba er to af de spillere, som forlader klubben. Spillerne får ikke forlænget deres kontrakter, som udløber til sommer. Spørgsmålet er om de kan sælges i vinterpausen, eller de må vente til deres kontrakter udløber et halvt år efter.

Djemba-Djemba har haft en omtumlet periode i OB, og i begyndelsen af november fortalte hans agent, at den tidligere United-spiller ville væk fra Odense.

- Det er ikke en mulighed at forlænge kontrakten med OB. Af mange grunde, som jeg helst ikke vil ind på, er det bedst for alle parter, hvis vi stopper samarbejdet, lød sagde Charles Collymore til tipsbladet.dk.

Den udlægning var Djemba-Djemba dog ikke enig i. Han gav udtryk for, at han faktisk gerne ville blive.

- Det er kun to uger siden, at jeg sammen med træneren talte om at forlænge kontrakten, fordi jeg er glad for klubben, sagde Eric Djemba-Djemba til Fyens Stiftstidende.

Men den snak er der tilsyneladende ikke kommet noget frugtbart ud af, og afrikaneren forlader OB - og sandsynligvis Danmark - senest sommer.