Fra nyheden om Ståle Solbakkens uheld kom ved middagstid i går, gik der ikke mange minutter før fanhjemmesiderne strømmede over med sympatitilkendegivelser mod nordmanden.

På FCKernes debatside "Sidelinien", var der hele eftermiddagen heftig aktivitet. Her er nogen af reaktionerne:

Claus Schack skriver:

"Blev som alle andre meget rystet over at høre om Ståles hjertestop.

Vores fodbold-rivalisering synes i denne sammenhæng temmelig ligegyldig. I dag er jeg Ståle-fan, og håber blot at han kommer sig helt og kommer tilbage på grønsværen snarest."

Lars skriver:

"Hvad skal man sige som ikke allerede er sagt? Vi føler alle med dig og din familie, og håber at du kommer ud af dette uden varige mén. Lad os på søndag vise Ståle, at vi tænker på ham og hans familie."

Der var også andre fans inde omkring "Sidelinien". Også fra den kant blev der sendt venlige tanker og hilsener til Ståle Solbakken og hans familie.

Mike fra AaB skriver:

"Fra det nordjyske skal der sendes håb og tanker til både jer i og omkring FCK, og specielt til Ståle Solbakken.

Ståle er en prægtig mand med en godt humør. Han vendte skuden i AaB, og viste sig at være et holdepunkt da de andre ikke troede på chancen.

Nu håber jeg Ståles viljestyrke bringer ham igennem denne tragiske begivenhed, og at hans humør vil få ham på benene igen, så denne pragtfulde styrmand kan blive ved med at stå ved roret."

Peter Christiansen, der underskriver sig som Brøndby-fan sender denne sportslige hilsen:

"Kære Ståle. Med ønsket om en god bedring sender jeg de varmeste hilsner til dig og din familie.

Vi er mange der ønsker dig hurtigt tilbage igen og som håber det lader sig gøre.

Du vil altid stå som et ideal på en sublim sportsmand og det engagement og den oplevelse du har givet dansk fodbold de seneste år findes ikke mage. Jeg håber du snart er tilbage."

FCK har oprettet en email-adresse, hvor fans og andre kan sende en hilsen til Ståle Solbakken og hans familie.

Adressen er: solbakken@parken.dk