Lars Elstrup afslører i fredagens udgave af TIPS-bladet, at han på et tidspunkt overvejede at begå selvmord.

- Det første forsøg fandt sted under krisen på Solens Hjerte (hjemsted for sekten Wild Goose, red.), hvor jeg lå i en skurvogn og var klar til at snitte i mine blodårer, men jeg kunne så ikke alligevel. Så overvejede jeg, hvordan man så kunne begå selvmord? Kunne jeg flyve til USA, købe en pistol og få én til at skyde mig? Men jeg turde ikke flyve, så det blev ikke til noget. Så gik jeg rundt på loftet med et reb og ville hænge mig selv. Jeg havde ikke lyst til at leve mere, for jeg havde intet at leve for, siger Lars Elstrup, som på banen især huskes for, at det var ham, der scorede det afgørende mål, da Danmark slog Frankrig ved EM i 1992 og gik videre til semifinalen. Siden vandt de rød-hvide som bekendt hele turneringen.

Efter selvmordsforsøgene var Lars Elstrup i begyndelsen af årtusindet ude i nogle stunts, som kunne tjene til den antagelse, at han var blevet gak-gak. Men det var nu ikke tilfældet, fortæller den tidligere Randers-, Brøndby-, Feyenoord-, Luton- og OB-spiller.

- På gågaden i Odense stod jeg med et blåt reb omkring mig på en meter i diameter. Det skulle symbolisere, at jeg var begrænset i min mentale tilstand, og hvis jeg ville lære at bryde ud af de rammer, jeg havde, var det mig selv, der måtte bryde op og træde ud over det, jeg selv var, fortæller Lars Elstrup til TIPS-bladet og tilføjer:

- I London sad jeg i skrædderstilling med underbukser på med hænderne foran kønsdelene, så folk opfattede det som om, jeg var nøgen. Formålet var at vise, at vi er nøgne - det er ikke noget at være bange for, siger Lars Elstrup, som i dag spiller veteranfodbold i B1903.

Han bor om sommeren i en husbåd, og for tiden opholder han sig i en vens lejlighed i Hellerup. Lars Elstrup siger selv, at han lever af nogle af de penge, han tjente som fodboldspiller.

- Jeg har mange løse ideer for fremtiden, men ingen faste planer. Jeg tager nok til Indien igen i nogle uger og arbejder videre med det spirituelle hos en mester. Der kan jeg nyde livet og slappe af, siger Lars Elstrup.