Fodboldtræneren Poul Erik Andreasen er blevet ansat i Superligaklubben AaB, hvor han fra 1. august tiltræder i en stilling som udviklingschef.

Den 50-årige Poul Erik Andreasen får ansvaret for at udvikle talenter i klubben, ligesom han skal varetage træningen af U-truppen. Andreasen kommer til at indgå i et tæt samarbejde med AaB's nuværende cheftræner Peter Rudbæk og sportsdirektør Lynge Jacobsen omkring talentudviklingen.

Med ansættelsen af Poul Erik Andreasen ønsker AaB at signalere, at klubben vil satse hårdt på udviklingen af egen talenter til Superligatruppen. En udvikling som klubben allerede har sat i gang, idet en lille håndfuld spillere fra egne rækker blev indlemmet i førsteholdstruppen inden den nye sæson.

AaB's nuværende U-træner, Poul Erik Kristensen, fratræder pr. 31. december for at tiltræde en stilling i Frederikshavn. I overgangsperioden skal Poul Erik Andreasen arbejde på at sikre en stærk ungdomstrup til det nye år.

Poul Erik Andreasen, der tidligere har været cheftræner i AaB, har også stået i spidsen for Viking Stavanger i Norge, hvorfra han ved årsskiftet vendte hjem til et mindre vellykket ophold i Vejle Boldklub, der rykkede ned i 1. division.

/ritzau/