Simon 'Ministerborg' Ravnsbæk er én af Danmarks absolut bedste pokerspillere, hvilket han nok engang beviste i morges. Efter en lang nat sluttede han på andenpladsen i den traditionsrige online-turnering Sunday Million på PokerStars.

Blot en uge efter, at Simon Ravnsbæk vandt $63.950 for førstepladsen i pokerturneringen Sunday 500 var han her til morgen på spil igen.

Her spillede han sig nemlig på finalebordet i søndagsklassikeren over dem alle, Sunday Million, hvilket endte med en andenplads til lige knap én million kroner i præmiepenge.

Med fire man tilbage forsøgte de andre spillere ellers at overtale den tidligere danmarksmester til at indgå en deal, men han satte prisen så højt, at de hurtigt opgav og genoptog spillet.

Ravnsbæk endte heads up, men havde desværre hverken heldet eller kortene på sin side i den afsluttende tomands-dyst, hvorfor han måtte lade sig nøjes en andenplads til $148,027, mens sejren gik til engelske Rob “robtinnion” Tinnion.

Det er i øvrigt anden gang, at Rob “robtinnion” Tinnion vinder Sunday Million. Han gjorde det samme tilbage i august måned, hvor han henviste en anden dansk profil, Mikael ‘fuddebuf’ Viuff Hansen til tredjepladsen. Han er dermed en af de få spillere, som har vundet turneringen to gange – det samme har danske Jesper ‘Kipster’ Hougaard.

Hvordan finalebordet forløb kan du læse her.