Der er rød alarm hos flere tusind Taylor Swift-fans.

Det er en kendsgerning efter den engelske bank Lloyds Bank har sent en advarsel til de mange britiske Taylor Swift-fans.

I advarslen skriver den britiske bank, at billethajer har svindlet håbefulde Taylor Swift-fans, der også går under navnet Swifties, for over 10 millioner kroner, skriver Sky News.

Det er i forbindelse med køb af billetter til Taylor Swifts nyeste turné, 'Eras tour', at banken fortæller, de har haft mindst 3000 kunder, der er blevet svindlet af billethajer.

Kunderne er hver blevet svindlet for beløb mellem 2900 kroner og 8740 kroner, derfor er det måske ikke så mærkeligt, at den svindlede pengemængde når op over de 10 millioner kroner.

Det er hovedsageligt igennem sociale medier, at billethajerne har fanget de godtroende fans.

»Vi har hørt fra skuffede Swifties, som har købt deres billetter over sociale medier, at det viste sig at være et scam, og at de aldrig fik nogle billetter. Desværre, hvis det ser for godt ud til at være sandt, så er det formentlig en løgn, « fortæller den engelske forbrugerekspert Lisa Webb til Sky News.

Taylor Swifts 'Eras Tour' startede sidste år i USA, men den anden del vil i år blandt andet bringe verdensstjernen – og hele holdet bag – til Europa, Asien og Australien, inden holdet slutter af i december. Over 150 koncerter vil Taylor Swift spille undervejs.

Efter de første 60 koncerter, har hun allerede tjent 1,4 milliarder dollar, eller 9,7 milliarder danske kroner, på billetsalg alene. Oveni kommer salg af merchandise til en sum på 200 millioner dollar, vurderer musikmagasinet Pollstar, der kårer 'Eras tour' til den bedst indtjenende koncert-tour nogensinde.

På andenpladsen kommer Beyoncés 'Renaissance' tour. Men som TMZ skriver, så fortsætter Taylor Swift sin koncertrække næste år og har dermed udsigt til at kunne fordoble sin rekordindtjening.

Taylor Swift markerede afslutningen på den amerikanske del af sin tour ved at udskrive bonuschecks til alle ansatte.

Dansere, lyd- og sceneteknikere, cateringansatte, chauffører og alle andre, der har haft en opgave at løfte på første del af sangerens tour fik i august måned en ekstra løncheck i bonus.

Ifølge People brugte Taylor Swift over 55 millioner dollar, hvilket svarer til omkring 375 millioner kroner, på bonusserne til sine medarbejdere.

Den succesfulde turné styrer dog uden om Danmark i denne omgang.