Arkivfoto
Arkivfoto Foto: Henning Bagger

De danske drenge fra Lukas Graham bliver ved med at hitte i udlandet og er nu tæt på at slå hitlisterekord fra 2014.

Lukas Graham ligger nemlig for fjerde uge i træk nr. 1 på den officielle singlehitliste i Storbritannien, der samler de 100 mest populære singler baseret på downloads, antal streaminger og cd- og vinylsalg.

Det er sangen '7 Years', der topper hitlisten, og hvis den bliver der til fredag, vil sangen være den første til at ligge i top hele fem uger i træk, siden Bruno Mars og Mark Ronsons megahit 'Uptown Funk' gjorde det i slutningen af 2014 og starten af 2015. Det skriver officialcharts.com.

Lukas Graham

Hvis Lukas Graham lykkedes med at slå rekorden, vil gruppen samtidig overgå verdensstjerner som Justin Bieber, der ellers lige nu har stor succes med sangene 'Sorry' og 'Love Yourself'. Disse sange har dog skiftedes til at ligge nr. 1 og har altså ikke haft samme, lange stræk som Lukas Grahams ultrapopulære '7 Years'.

Luk

Lukas Forchhammer, Mark Falgren, Morten Ristorp og Kasper Daugaard som tilsammen udgør den danske sensation Lukas Graham indtog også søndag 1. pladsen på den amerikanske iTunes-hitliste med sangen '7 Years', ligesom gruppen lige nu ligger nr. 12 på den amerikanske Billboard Hot 100-liste.

Graham

Du kan se videoen til '7 Years' herunder.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.