Der var stående applaus til Søs Egelind & Tamtam-revyen i Tivolis Glassal aftes.

Revyholdet var i den grad veloplagt og oppe på hesten igen efter at have måttet aflyse onsdag aften på grund af Bodil Jørgensens uheld under filmoptagelserne til 'Far til fire' i Sønderjylland.

Stemningen blev slået an fra start af Niels Olsen, der gik på scenen og forklarede, at holdet havde besluttet at kaste sig i Bodil Jørgensens numre for ikke at skuffe publikum, og at forestillingen blev lidt anderledes. Han skulle således optræde som lækker sygeplejerske på akuttelefonen.

- Men vi vil kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne for, at I får en rigtig god aften, lovede Niels Olsen, og det løfte må man sige, at revyholdet indfriede.

Også selv om Søs Egelinds kernekompetence måske ikke liiige er "at holde den gående" mellem numrene med at fyre vitser af.

Til gengæld var hun ved at hyle Alexander Willaume helt ud af det i anden afdelings 'abonnine'-nummer - til stor jubel for publikum i salen.

Det var Christiane Schaumburg-Müller O'Connor's lod at skulle udfylde Bodil Jørgensen anmelderroste bondepige-nummer, og også her var der høj faneføring. I det hele taget kunne man mærke, at det var et sammentømret revyhold, der gav alt, hvad de havde, for at 'The show must go on'. Og det gør det så fredag aften - med Paprika Sten som stand-in.