Der var fredag aften generalprøve på det danske Melodi Grand Prix i Forum Horsens. Her ses værterne Annette Heick, Hilda Heick på scenen.
Der var fredag aften generalprøve på det danske Melodi Grand Prix i Forum Horsens. Her ses værterne Annette Heick, Hilda Heick på scenen. Foto: Henning Bagger

Det skabte stor begejstring blandt danske Melodi Grand Prix-fans, da DR offentliggjorde, at Hilda Heick skulle være vært for dette års show sammen med sin datter Annette Heick.

Men netop nu sidder mange danskere hjemme i stuerne med en mærkelig fornemmelse af, at det ikke rigtig spiller med Melodi Grand Prix-veteranen i værtsrollen.

»At Hilda skal bære et show, er tydeligvis for stor en opgave. Det virker lidt som en fejlcasting,« skriver brugeren Rune i BTs live-blog.

Her kan chatte med BTs journalist Jan Eriksen og den tidligere Melodi Grand Prix-vinder, musiker og journalist Lonnie Kjer. Hun vandt i 1990 med sangen 'Hallo Hallo' med efternavnet Devantier i 1990.

Også på Twitter bliver Hilda Heicks præstation som vært haglet ned - eller ligefrem latterliggjort.

annette

Flere andre brugere er inde på, at Heick'erne ikke fungerer optimalt som aftenens værter.

»Synes at det handler alt for meget om Keld og Hilda, alt for meget fokus på at det er mor og datter der er værter sammen. Og respekt for Hilda, men som vært gør hun det langt fra godt nok, og Anette, du kunne oppe dig mere. Synes at magien og selve showet flopper, da der er så meget fokus på Keld og Hilda,« skriver brugeren Signe, og foran fladskærmene hjemme i stuerne er mange danskere enige i hendes vurdering af aftenens værter.

På Twitter kommenterer flere, at de mange indslag med Hilda Heick mellem sangene er mere pinlige, end sjove.

BTs egen ekspert, Jan Eriksen, synes heler ikke, at humoren sidder lige i skabet.

»Jeg har det svært med det der. Kæmpe respekt for Heickerne, der er det nærmeste Danmark kommer en royal familie uden fra Amalienborg her henne om hjørnet. Men det er jo ikke sjovt,« skriver Jen Eriksen i live-bloggen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.