Fyns Politi har fået masser af henvendelser i sagen om sexkrænkeren fra Fyn.
Fyns Politi har fået masser af henvendelser i sagen om sexkrænkeren fra Fyn. Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen
Hele formiddagen er det strømmet ind med henvendelser fra borgere på Fyn om sexoverfaldet på en 10-årig pige onsdag formiddag i Refsvindinge

Det fortæller vicepolitiinspektør i Fyns Politi, Henrik Justesen.

- Vi har fået omkring 100 henvendelser, der alle omhandler biler i området omkring Ørbæk (syd for Refsvindinge, red.). De biler er vi ved at undersøge - herunder hvem der ejer dem. Derudover har vi fået navne på personer, der kunne være interessante i denne sammenhæng, men det er vi alt sammen ved at undersøge, siger han.

Det har ført til, at politiet nu har været ude at besøge 12 mistænkte mænd, skriver politiken.dk.

Alle 12 mistænkte havde dog et alibi, så den massive efterforskning har ikke ført til nogen anholdelse endnu.

Politiet har sikret sig DNA-spor, som er sendt til Retsgenetisk Institut, som arbejder på at lave en DNA-profil af gerningsmanden.

Sexforbryder på Fyn overfalder ny pige


FYN opdateret 2


Hele Fyn har været på den anden ende i dag efter det andet sexovergreb på mindreårige piger på under tre uger i henholdsvis Øster Skerninge og i går Refsvindinge. I begge tilfælde er pigerne blevet trukket ind i en rød, ældre bil og udnyttet seksuelt af en midaldrende, dansktalende mand, der bar sort hue og lugtede af cigaretrøg.

Tidligere i dag fik politiet en ny henvendelse, hvor en 10-årig pige skulle have set en mindreårig pige blive trukket ind i en rød bil, mens hun sagde 'hjælp'.

Politiet eftersøgte herefter området omkring Christianslundsvej i Nyborg, hvor kidnapningen angiveligt skete. Men da politiet ikke efterfølgende har fået en efterlysning om en mindreårig pige, har de valgt at indstille eftersøgningen og nøjes med at patruljere i området uden forhøjet beredskab.

-Vi har eftersøgt området grundigt også med hjælp fra en helikopter. Men vi har indtil nu intet fundet en rød bil, som skule være i området. Vi har heller ikke modtaget nogen efterlysninger af piger fra familier i området. Derfor går vi nu over til almindelig patruljering, siger Henrik Justesen.

BTs reporter på stedet fortæller, at politiet gennem eftermiddagen har stoppet mange biler i området.

- Jeg har lige set politiet stoppe en bordeauxfarvet bil, men det var nogle unge mennesker, der sad i bilen. Politiet holder ved en rundkørsel og er meget op på stikkerne, når der kommer biler, der passer til den formodede gerningsmands bil, siger han.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.