Den 25-årige tiltalte ses her (masket ansigt) under et optog iklædt middelaldertøj.
Den 25-årige tiltalte ses her (masket ansigt) under et optog iklædt middelaldertøj. Foto: FOTO: Jacob Schultz/jv.dk

Offer brød sammen i retten, da sexmonsteret kendes skyldig.

25-årige BN fra Haderslev, der var tiltalt for 22 grove sexkrænkelser af 10 småpiger er for kort tid siden kendt skyldig i de fleste af anklagerne mod ham ved retten i Sønderborg.

BN er skyldig i bl.a. voldtægt af en hjeneskadet 16-årig pige og flere samlejer med en 13-årig pige. Han frikendes dog også for enkelte af forholdene, såsom en voldtægt af en 12-årig under Tønder Festival i august 2008. Han er skyldig i ialt 13 af forholdene, delvis skyldig i tre af forholdene og frikendes i seks forhold. Nævninge og dommere har været uenige i flere af kendelserne. 

BN modtog dommen med knusende ro, og han sidder blot og bladrer i nogle papirer, mens dommeren gennemgår de mange forhold, som han nu er kendt skyldig i. Imens de uhyggelige forhold igen udpensles, sidder en af de piger, han nu er dømt skyldig i at have forgrebet sig på og græder højlydt i retten. Hendes overgrebsmand, BN, løfter på intet tidspunkt blikket ned mod hende.  
 
BN nægtede sig forinden skyldig i samtlige anklager men erkendte at have haft samleje med piger helt ned til 12 år, men hævdede at det hele var foregået frivilligt. Pigerne derimod fortalte, at de blev lokket hjem til mandens lejlighed i Haderslev, der på en en falsk internetprofil udgav sig for at være modelfotograf. 

De fleste af overgrebene fandt sted kort tid efter, at BN blev idømt fængselsstraf for lignende overgreb herunder voldtægter af børn den 11. februar 2011 ved byretten i Sønderborg. Man valgte dog ikke at varetægtsfængsle ham, mens han ventede på sin ankesag, og han kunne således fortsætte sin hærgen af børn.

Anklager Dorthe Sørensen vil om kort tid så i gang med sin afsluttende procedure, hvor hun vil løfte sløret for, hvilken straf hun kræver den 25-årige idømt. Anklageren har tidligere antydet, at hun muligvis vil kræve en tidsubestemt forvaringsstraf.

Straffen vil blive udmålt senere i dag. Bt.dk følger sagen.  
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.