Det forkullede lig af en 27-årig dansk kvinde blev fredag morgen fundet i en brændende lejlighed i Madrid. Obduktionen viste, at hun var blevet kvalt inden branden.
Det forkullede lig af en 27-årig dansk kvinde blev fredag morgen fundet i en brændende lejlighed i Madrid. Obduktionen viste, at hun var blevet kvalt inden branden.

Det forkullede lig af en ung dansk kvinde er fundet i en lejlighed i Madrid, skriver den spanske avis El Mundo. Der er tale om en 27-årig dansk kvinde, der var i byen som turist.

Ifølge El Mundo blev den 27-årige danske kvinde fredag morgen fundet død i en brændende lejlighed på Calle de Barcelona i det centrale Madrid. I første omgang troede politiet at kvinden var død som følge af branden, men obduktionen af kvinden har afsløret, at den danske kvinde var blevet kvalt med en ledning inden branden.

- Udenrigsministeriet er bekendt med sagen og undersøger sagen via ambassaden i Madrid, oplyser vagthavende ved Udenrigsministeriets Borgerservice til bt.dk.

Kender du noget til sagen? Tip BT på 1929@bt.dk

Spansk politi efterforsker sagen som et drab og har sat store ressourcer ind på at finde ud af, hvem der har dræbt den danske kvinde, der i følge den spanske avis var i byen som turist.

Efterforskerne er blandt andet ved at gennemgå billeder fra overvågningskameraer i området, som kan give et overblik over, hvilke personer der er kommet i bygningen i tidsrummet omkring drabet. Det er politiets formodning, at den dræbte dansker selvlukkede sin drabsmand ind i lejligheden, da døren ikke var brudt op.

De foreløbige undersøgelser tyder ikke på, at den danske kvinde har været udsat for en seksuel forbrydelse før drabet.

Pårørende til den 27-årige danske kvinde skulle ifølge El Mundo være på vej til Madrid mandag.

Opdateres...

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.