Det er vidst ingen hemmelighed, at de store stjerner i Hollywood tjener ganske pænt med penge, men én af dem skovler alligevel flere penge ind end de andre.

Det er den 47-årige 'Fast & Furious' og 'Baywatch'-stjerne Dwayne 'The Rock' Johnson, der giver alle de andre stjerner baghjul.

Det skriver det amerikanske medie USA Today.

Det er på det amerikanske magasin Forbes´ 2019-liste over de bedst betalte mandlige skuespillere, at 'The Rock' sætter de andre skuespillere til vægs.

Dwayne 'The Rock' Johnson er nok bedst kendt for hans rolle i 'Fast & Furious'-filmene.
Dwayne 'The Rock' Johnson er nok bedst kendt for hans rolle i 'Fast & Furious'-filmene. Foto: NINA PROMMER
Vis mere

Ifølge listen har Dwayne Johnson fra 1. juni 2018 til 1 juni 2019 tjent over 600 millioner danske kroner.

En stor del af det store beløb udbetales af streamingstjenesten HBO, hvor 'The Rock' spiller med i den amerikanske komedieserie 'Ballers'.

Superstjernen skulle eftersigende modtage 4,7 millioner kroner per afsnit i serien, der snart går ind i sin femte sæson.

En anden stor bid af den økonomiske kage skulle ifølge USA Today komme fra filmen 'Jumanji: The Next Level', der har dansk premiere i Danmark til december.

Chris Hemsworth (tv.) og Robert Downey Jr. (th.) er nummer to og tre på listen.
Chris Hemsworth (tv.) og Robert Downey Jr. (th.) er nummer to og tre på listen. Foto: VALERIE MACON
Vis mere

Her skulle 'The Rock' modtage svimlende 158 millioner kroner for sin rolle.

Sidste år var Dwayne 'The Rock' Johnson nummer to på selvsamme liste, men i år er der et stykke ned til både nummer to og tre på listen, hvor superhelte-skuespillerne Chris Hemsworth og Robert Downey Jr. er at finde.

'Thor'-stjernen Chris Hemsworth har i den samme tidsperiode tjent cirka 513 millioner danske kroner, mens 'Iron Man'-skuespilleren Robert Downey Jr. har modtaget 443 millioner kroner på bankkontoen.

Dwayne 'The Rock' John er i øjeblikket biografaktuel med filmen 'Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw' i Danmark.