Tak for dejlig dansk smørrebrød. Præsident Bill Clinton trykker hånd med restaurantchef Andreas Malling og restauratør Mads Bøttger, efter Clintons danske frokost i Tivoli hos Brødrene Price mandag.
Tak for dejlig dansk smørrebrød. Præsident Bill Clinton trykker hånd med restaurantchef Andreas Malling og restauratør Mads Bøttger, efter Clintons danske frokost i Tivoli hos Brødrene Price mandag. Foto: Claus Bech

Præsidenten købte billet til Tivoli, og gik rundt uden at blive genkendt sammen med Sean Penn, før de kastede sig over det store kolde bord

Den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton og Hollywoods bad boy Sean Penn gik til det store kolde danske frokostbord hos Brødrene Price i Tivoli, da de mandag kom forbi uanmeldt.

Men først løste de billet til haven og betalte som alle andre, hvorefter de gik inkognito rundt i Carstensens gamle forlystelsespark.

- De gik udenom alle normale procedurer, og Tivoli anede ikke, at de kom, og vidste heller ikke, at de sad og spiste her. Og som jeg forstår det, så gik de endda rundt i haven et stykke tid uden at blive genkendt, inden de kom over til os, afslører brødrene Prices restaurantchef Andreas Malling

strax foto


- En time før havde vi fået en forespørgsel, men først et kvarter før de ankom, var vi sikre på, at de ville spise i vores restaurant, siger Andreas Malling til BT om det han kalder 'en ganske særlig og meget sjov og anderledes mandag'.

Pludselig sad Bill Clinton og guffede stedets røgede laks i sig, mens Sean Penn havde bestilt restaurantens roastbeef.

- Af fynsk kødkvæg og med vores hjemmelavede ristede løg og hjemmelavet remoulade, siger Andreas Malling, der startede med at sætte en let blandet salat på bordet.

- Og så kørte vi nogle mindre retter ind, som de kunne sidde og spise som snacks. Noget Skagen-skinke, nogle lækre fjordrejer fra Lynnæs og nogle hvide fynske asparges, så de havde noget at hygge med inden smørrebrøddet.

- Det var meget uformelt og der var næsten en hyggelig kolonihave-stemning over frokosten, siger Malling, der fortæller at selskabet også inkluderede arrangørerne af Clintons senere besøg i Bellacenteret, hvor han skulle tale ved et privat arrangement for Realdania.

- De virkede meget glade for det hele, og Clinton skrev i vores gæstebog, før han gik. 'Dejligt som sidste gang. Altid vidunderligt at være her'. Lige ved siden af Hr. og Fru Danmark fra Jylland. Det er sgu ret cool, og en fin cadeux til Tivoli, siger Andreas Malling.

Også restaurant-ejer Adam Price er svært tilfreds med det celebre besøg. 
  
- For pokker, vi er da både glade og stolte. Og det gør jo alting meget lettere når folk kommer hos os næste gang. Så behøver de bare sige. Jeg skal have det samme som Clinton, smiler Adam Price til BT.

Udover hans og broderen James' to restauranter i København er Adam Price i øjeblikket i fuld sving med at skrive 10 nye afsnit af 'Borgen' til Danmarks Radios drama-afdeling.

- De har premiere 1. januar 2013, så jeg har nok at se til for øjeblikket.  
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.