Det lader til at 56-årige Sean Penn ikke længere er single.

Torsdag blev skuespilleren set bade på Hawaii, og han var ikke alene. Med sig i vandet havde han den 24-årige skuespiller Leila George, som han bestemt ikke holdt fingrene fra.

Det skriver TV2 Norge. Parret blev set kysse hinanden flere gange, og det lader til, at der er tale om en romantisk ferie.Leila George, der er 32 år yngre end Sean Penn, er datter af skuespilleren Vincent D'onofrio, der er kendt fra den amerikanske tv-serie 'Law and Order'.

For en uge siden delte Leila George et billede af sig selv og Sean Penn, der er et år yngre end hendes far, på sin Instagram-profil.

Den unge kvinde er født i Sydney og er selv skuespiller. Hun har medvirket i filmen 'Mother, May I Sleep With Danger?' hvor James Franco og Tori Spelling har hovedrollerne.

56-årige Sean Penn har en længere skuespiller-karriere bag sig, og han har blandt andet vundet to Oscars. Sidste sommer kom det frem, at han og Charlize Theron gik fra hinanden efter to år som kærester.

Bruddet kom nogle måneder efter, at parret var blevet forlovet. Sean Penn har desuden tidligere været gift med både sangerinden Madonna og skuespilleren Robin Wright.