Nabiha har haft sin debut som tv-vært.

Den danske sangerinde debuterede torsdag aften som vært ved Danish Music Awards i K.B. Hallen. Et show der vises søndag aften på TV2.

Nabiha klarede sig igennem aftenen uden nogle synlige problemer, og bagefter var hun da også både lettet og glad.

»Jeg har det ret vildt. Jeg tror ikke helt, at jeg har fattet det endnu. Jeg har det bare rigtig godt og er mega stolt af alle mine dygtige kollegaer, som har spillet, været nomineret og vundet priser. Jeg synes, det har været så fed en aften,« fortalte hun efterfølgende med et kæmpe smil til B.T..

Det er cirka halvanden måned siden, at Nabiha fik at vide, at hun skulle være vært. Siden har hun kunne gå og glæde sig, men også fået samlet mod. Hun erkender, at hun var rimelig nervøs før showstart.

»Ej, men slap af jeg havde så mange sommerfugle i maven. Man vil jo bare gerne gøre det så godt. Jeg var helt vildt nervøs til generalprøven.«

Nabiha føler, hun har fået en masse ud af at prøve at se en tv-produktion 'fra den anden side af bordet'. Hun har deltaget som sanger mange gange, men det var nogt helt særligt at se, hvordan showet blev til indefra.

»Det har været så vildt at se den her kæmpe maskine fungere. Der er så mange dygtige mennesker, der får det til at fungere i kulissen. Jeg har den største respekt for dem alle sammen. Jeg er total fan af alle mine nye kollegaer.«

Nabhia til DMA
Nabhia til DMA Foto: Byrd / Kasper Løjtved.
Vis mere

Adspurgt om opgaven har givet Nabiha blod på tanden efter mere værts-arbejde, slår hun i første omgang koldt vand i blodet.

»Nu skal jeg liiige ud af mine høje hæle og måske have et glas champagne. Jeg synes, det har været rigtig sjovt, og jeg har følt mig rigtig tryg. Og det giver jo god mening for, det er jo Danish Music Awards!«

Hun tænker et sekund.

»Altså, hvis de ringer og spørger, om jeg vil være vært på Danish Music Awards igen, så siger jeg nok ja.«