- Det går godt. Jeg er fuldstændig ligeglad med, at jeg skal under kniven igen. Så får jeg et skud narkose – det bliver meget sjovt.

Et af dine kunstige bryster har rykket sig. Sidste år fik du skiftet begge to. Og for to år siden lækkede et af dem. Hvor længe vil du fortsætte?

- Længe. Der er jo ikke sket noget alvorligt endnu. De skal jo bare skiftes hvert tiende år. Jeg skal i hvert fald aldrig være flad som en pandekage igen. Jeg vil til hver en tid hellere opereres end rende rundt med hængepatter.

Hvad kan få dig til at tage implantaterne ud?

- Hvis jeg ville dø af at have dem i. Eller fik kræft i begge bryster.

Du fik lavet silikonebarm for første gang i 1999. Hvorfor?

- Jeg så piger med store bryster i bladene, og så tænkte jeg: Det vil jeg også have! Jeg har altid haft en træls, tynd fuglekrop og gået med push up-bh, og så fik jeg chancen for at få feminine former.

Hvad betyder dine bryster for dig?

- De betyder ligeså meget for mig, at mine bryster holder sig pæne, som at jeg har en pæn frisure.

Hvilke reaktioner har du fået på dine fortrin?

- Jeg bliver bombarderet med mails fra piger, der skriver til mig, hvor jeg har fået mine bryster lavet. Jeg ved også, at rigtig mange piger tager et billede af mig med op til kirurgen for at få vedkommende til at lave nogle ligesom mine. Faktisk praler flere kirurger med, at det er dem, der har lavet mine, selvom det er løgn.