Lyt til artiklen

Det skal være slut med at skamme sig over at bruge midler til at holde sit udseende ungt langt oppe i alderen.

Det mener sangeren Joe Jonas i hvert fald.

I et større interview med People fortæller han åbent om sin brug af xeomin – en ny type A-Botox, der hjælper med at fjerne rynkerne.

»Vi bliver alle sammen ældre, og en del af det er, at man skal være tilfreds i sin egen krop,« lyder det.

Han mener, at skønhedsrutiner kan være et tabu for mænd, og han vil gerne slå et slag for, at mændene også tager sig af deres hud.

Derfor er han gået ind i et partnerskab med et firma, der distribuerer Botox.

Han får fjernet linjer i panden samt ved øjnene.

»Jeg går meget op i, hvad jeg kommer ind i min krop. Jeg har sat mig ind i, hvad det er. Det er ikke for meget, det er meget let, når man får det ind,« fortæller han.

Ifølge medicin.dk er der tale om et middel, der bruges til at lamme i forskellige situationer for eksempel ved neurologisk sygdom.

Det kan dog også bruges kosmetisk til at lamme muskler i panden for at skabe det glatte look, som Botox er kendetegnet ved.

Joe Jonas fortæller i interviewet, at han gerne vil sætte fokus på brugen af Botox, fordi han mener, det skal være mere naturligt for mænd at tale om.

»Der var alle de her folk, der ikke mente, at mænd kunne gå op i hud eller hår, og det er heldigvis et stigma, der er på vej væk. Nu går mænd mere åbent med makeup, og det er skønt at se. Man skal gøre, hvad man vil. Det er en skøn generation, vi lever i.«