Den amerikanske roer Henrik Rummel var tydeligvis ret opstemt over at vinde en olympisk bronzemedalje.. Selvom mange sportsgrene ser elegante ud, så kan de olympiske atleter se alt andet end elegante ud, når kameraet lige fanger dem. Se de sjove billeder fra OL i London her.
Den amerikanske roer Henrik Rummel var tydeligvis ret opstemt over at vinde en olympisk bronzemedalje.. Selvom mange sportsgrene ser elegante ud, så kan de olympiske atleter se alt andet end elegante ud, når kameraet lige fanger dem. Se de sjove billeder fra OL i London her. Foto: Olivia Harris
Egentlig vandt Henrik Rummel 'bare' en bronzemedalje i roning. Men det er fotoet af det, der rumler i Rummels bukser på sejrsskammelen, der har gjort ham verdensberømt på rekordtid

Den unge roer med danske rødder ser umiskendelig ud til at være erotisk opstemt.

Men det var ikke tilfældet, siger han nu selv i et chatforum på sitet reddit.com

- Det er mig, og jeg sværger, at den ikke er erigeret. Jeg ved ikke, hvorfor den endte i den position, men det er, hvad der sker, skriver han på sitet.

OL-split


Rummel, der kalder sig rummelator i chatforummet, har vedhæftet et billede af sig selv som dokumentation for, at det rent faktisk er ham, der skriver.

Artiklen fortsætter under billedet
Henrik Rummel har lagt dette billede af sig selv på reddit, som bevis for, at det rent faktisk er ham, der gemmer sig bag pseudonymet 'rummelator'.


Rummelators indlæg har affødt flere hundrede kommentarer i samme chatforum. Der er stor støtte til Rummel.

- Ven, når man vinder en medalje i de forbandede olympiske lege, kan éns penis opføre sig, som man ønsker. Du har fortjent det, skriver

En del kommer med gode forslag til, hvordan man kan beskrive det, der rører sig i Rummels bukser. Det giver ikke rigtig mening at oversætte:

- Victory boner.

- Success erection

- Winning wood

- Triumph Chubby.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.